Neler yeni
  • 𝗦ailor Online: Arabian Dawn | iSRO-R Files | No Bots, Only Macro
    🔥 Arabian Dawn: 130 CAP | 14th Degree | Progressive
    Detayları Gör

Dosya Adobe CC 2026 Full İndir | GenP 4.0 ile Tüm Uygulamalar Ücretsiz

⚠️ Uyarı: Konularda kullanılan bazı görseller, açık veya koyu temaya göre farklı yazı renkleri içerebilir. Görselleri doğru şekilde görüntüleyebilmek için, sayfanın sağ üst köşesindeki güneş/ay simgesinden uygun temayı seçmeyi unutmayın.

Ymir

Administrator
Forum Manager
Kullanıcı Bilgileri

Adobe Creative Cloud Ürünlerini Tamamen Ücretsiz Kullanın: GenP 4.0 ile Kesintisiz Erişim​

Adobe’nin profesyonel yazılımlarına (Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Illustrator, Acrobat ve daha fazlası) tamamen ücretsiz olarak erişmek ister misiniz? İşte karşınızda GenP 4.0 ile en güncel Adobe uygulamalarını hiçbir kısıtlama olmadan kullanmanızı sağlayan adım adım rehber.

LvYaD0.webp

🔧 Kullanacağımız Yöntem: GenP 4.0​

Bu rehberde kullanacağımız en güncel sürüm GenP 4.0.0’dır. Aşağıdaki adımları dikkatlice uyguladığınızda Adobe’nin tüm uygulamalarını lisans derdi olmadan çalıştırabilirsiniz.

İndirme Bağlantıları:

⬇️ Adobe Creative Cloude İndir (Dosya co)

⬇️ GenP 4.0.0 İndir (Dosya co)

📥 Adım 1: GenP’yi Hazırlama​

1. GenP 4.0.0 kaynak kodlarını indirin.
  2. Klasör içindeki run_build.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
  3. Açılan CMD ekranında karşınıza çıkan sorulara sadece y yazarak devam edin.
  4. Kurulum tamamlandığında Release klasörü içinde GenP.exe dosyası oluşacaktır.
✅ Bu kadar basit! GenP kurulumu tamamlandı.

📦 Adım 2: Adobe Creative Cloud Uygulamasını İndirme ve Kurma​

• Adobe’nin resmi sitesinden Creative Cloud uygulamasını indirin (eğer indiremiyorsanız ekteki alternatif dosyayı kullanın).
  • Kurulum sırasında AGS seçeneğini kesinlikle işaretlemeyin!

1777481799145.webp
  • Kurulum bittiğinde bir Adobe hesabı ile giriş yapmanız istenecektir. Kendi hesabınızı kullanmaktan çekinmeyin, bu sorun oluşturmaz.

⚙️ Adım 3: İlk Ayarlar ve Güncellemeleri Kapatma​

1. Adobe Creative Cloude uygulamasını açın.
  2. Tercihler penceresinden güncellemeleri tamamen kapatın.
  3. Üst menüden “Creative Cloude’den Çık” butonuna basarak uygulamayı kapatın.
  4. Bilgisayarınızın başlangıç uygulamaları listesinden Adobe ile ilgili tüm uygulamaları devre dışı bırakın.

🔓 Adım 4: GenP ile Yama (Patch) İşlemi​

1. GenP.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
  2. “Search” butonuna tıklayın.
  3. Listelenen tüm Adobe bileşenlerini seçin.
  4. “Patch” butonuna basın.
🧠 Not: Özellikle Premiere Pro gibi bazı programlar için Patch öncesinde “Unpack” işlemi yapmanız gerekebilir.
Unpack → Patch sırasını takip edin.

🛡️ Adım 5: Hosts, Firewall ve AGS Düzenlemeleri​

GenP penceresinde sırasıyla şu adımları uygulayın:
  • Hosts sekmesinden Update hosts butonuna tıklayın.
  • Firewall sekmesinden Add Rules → Toggle Rules → Enable All seçerek tüm Adobe programlarının internet erişimini kesin.
  • AGS sekmesinden Remove AGS butonuna basarak AGS bileşenini tamamen kaldırın (daha önce yüklemediyseniz bile garantilemek için yapın).

✅ Adım 6: Uygulamaları Yükleme ve Son Kontrol​

1. Creative Cloude uygulamasını tekrar açın.
  2. Uygulamalar kısmından istediğiniz Adobe yazılımlarını (Photoshop, Premiere, After Effects vb.) yüklemeye başlayın.
  3. Tüm indirmeler tamamlandıktan sonra Creative Cloude’den Çık butonuna basarak uygulamayı kapatın.
  4. GenP.exe’yi tekrar açın.
  5. Tekrar Search yapın, gerekli gördüğünüz programlar için Unpack işlemini uygulayın ve ardından tümünü seçip Patch atın.
  6. En sonda Hosts ve Firewall adımlarını tekrar kontrol edin.

🎯 Sonuç​

Artık Adobe’nin tüm uygulamalarını lisans hatası almadan, güncelleme sorunu yaşamadan ve internet bağlantısı gerektirmeden kullanabilirsiniz. Bu yöntem, Adobe ürünlerini profesyonel anlamda kullananlar için en kararlı ve güncel çözümdür.

🔁 Not: Yeni bir Adobe güncellemesi geldiğinde işlemleri tekrarlamanız gerekebilir.

❓ Sık Sorulan Sorular​

S: Bu yöntem güvenli mi?
Evet, GenP açık kaynak kodlu bir araçtır ve yaygın olarak kullanılmaktadır.

S: Adobe hesabım yasaklanır mı?
Hayır. Yöntem, Adobe uygulamalarını çalıştırmak için yerel yama yapar, hesabınızı etkilemez.

S: Virüs bildirimi alıyorum, sorun olur mu?
GenP, bazı antivirüs yazılımları tarafından yanlış pozitif olarak algılanabilir. Kullanmadan önce antivirüsünüzü geçici olarak devre dışı bırakmanız önerilir.

📌 Özet Adımlar​

1. GenP 4.0 kurulumu (run_build.bat → y yaz)
  2. Adobe XYZ kurulumu (AGS’yi işaretleme)
  3. Güncellemeleri kapat, başlangıçtan kaldır
  4. GenP ile ilk patch (Search → Patch)
  5. Unpack (Premiere vb. için)
  6. Hosts güncelle, Firewall kurallarını etkinleştir, AGS’yi kaldır
  7. Uygulamaları yükle, çıkış yap, son patch’i tekrar uygula

Geri